Az első előzetes még inkább hangulatot adott át, és a szinopszis is elég szűkszavú volt: "A Sam Levinson által írt és rendezett sorozat következő évadában Rue (Zendaya) próbál a felszínen maradni, miközben egyensúlyoznia kell a szerelem, a veszteség és a függőség nyomása között." A második, hosszú előzetesből már többet tudunk meg, a legbajlósabb húzás pedig az, hogy Rue-t folyamatosan egy bőrönddel és egy fegyverrel látjuk, de az is kiderül a második évadból, hogy mi a különbség az elvárt vágyak és a valódi vágyaink között.

Az Eufória az egyik legjobb dolog, ami az utóbbi években a sorozatok terén történt, az első évadról így nyilatkoztunk: „Egy külön világban élő, magára hagyott, az interneten és a mobiltelefon fényénél felnőtt generációról mesél provokatív módon az Eufória, ami ha igaz, akkor még olyan túlzásnak ható kinyilatkoztatást is tehetünk, hogy sosem volt még ennyire bonyolult és kaotikus érzés tizenévesnek lenni. Zendaya hanyag természetességgel csavar az ujjai köré, Rév Marcell sűrű, sötétlő masszába taszít szuggesztív képeivel.

 

Zendaya az Eufóriában alakított játékáért megkapta a legjobb női főszereplőnek járó Emmy-díjat, a sorozat pedig a legjobb zene és a legjobb smink elismeréseket is. A 2021-es jelöltek közt volt Rév Marcell is a sorozat egyik epizódjáért (Trouble Don't Last Always), a Kiemelkedő operatőri munka egykamerás sorozat (egy órás) kategóriában. 

Sam Levinson sorozatában a főszerepet játszó Zendaya mellett feltűnik Maude Apatow, Angus Cloud, Eric Dane, Alexa Demie, Jacob Elordi, Barbie Ferreira, Nika King, Storm Reid, Hunter Schafer, Algee Smith és Sydney Sweeney is. 

Az Eufória második évadának premierje január 9-én lesz az HBO Maxon.