Az ADS forgalmazó előszeretettel szemezget a független horrorfilmes piacon, ahogy írják, valahol kicsit szívügyük is ez a zsáner, éppen ezért volt kézenfekvő, hogy ilyen irányba vigyék el a leendő streaming platformjuk arculatát. Az ADS nem szeretné felvenni a versenyt a nemzetközi vagy hazai nagy szolgáltatókkal, sokkal inkább egy olyan közönség igényeit szeretnék kielégíteni, akik sok esetben legális oldalakon nem találják meg az általuk preferált tartalmakat.

A SCREAM! első hazai horror-thriller-sci fi streaming szolgáltatóként egyszerű, felhasználóbarát és megfizethető hozzáférést kínál tartalmakhoz a műfajok szerelmeseinek. Mindössze havi 990 ft-ért biztosítanak hozzáférést az oldalon található filmekhez, a kínálat pedig folyamatosan bővül, a tervek szerint havonta 5-10 új filmmel.

Vonat Busan - Zombi Expressz

Az oldalon horrorfilmeket és sorozatokat nézhetsz meg. A klasszikus zsánerfilmektől és horrorkomédiáktól kezdve a sötét thrillereken és krimiken át a trash- és splatterfilmekig minden megtalálható a Scream oldalán. Olyan fantázianevű alkategóriák közt böngészhetünk, mint a Mindf*uck, a Holy Sh*t, az Ezt éld túl!, a Belek mindenhol, a Húzzunk innen, az Életben maradós, a Véresen komolytana vagy a Szia uram, tudományos fikció érdekel? Kezdetnek pedig olyan menő filmek szerepelnek már most az oldalon, mint a Fehér éjszakák, az Oldboy, a Vonat Busanba, a Sosem voltál itt, vagy a Valhalla - A vikingek felemelkedése.

A filmeket magyar szinkronnal nézhetjük, mindegyik alkotáshoz tartozik eredeti angol hangsáv és magyar felirat is. A Scream platformja egyelőre csak böngészőből érhető el, de már készülnek az egyéb alkalmazások is. Ha kedvet kaptál egy kis borzongáshoz, a regisztrációt követően 7 napig ingyenesen használhatod az oldalt. Tehát nyomás a Scream!


Forrás: ADS, Scream.hu / Címlapfotó: Fehér éjszakák